Let op: onze webshop is verhuist. Ons actuele aanbod is vanaf nu te vinden op http://www.mrhiggins.nl/shop/

Meest gestelde vragen

 • Wat is blond mahonie?
  Alle mahonie decoraties en meubelen op mahoniedecoraties.nl worden aangeboden in de kleur blond mahonie. Blond mahonie is een warme teint welke zich het best laat omschrijven als de kleur van honing. Deze kleur heeft een rijke en warme uitstraling en laat de kenmerken van mahonie hout naar voren komen. De prachtige natuurlijke tekening van het hout wordt benadrukt door deze kleur.

 • Zijn alle producten op de site voorradig?
  Ja, alle producten die u op de site vindt zijn voorradig. Mahoniedecoraties.nl plaatst alleen producten op de site welke wij uit vooraad kunnen leveren. Aangezien onze voorraad voortdurend verandert, is het aanbod op mahoniedecoraties.nl ook wisselend.

 • Kan ik de producten bekijken?
  Ja, dit is mogelijk. Mahoniedecoraties.nl is onderdeel van Mr Higgins. Mr Higgins heeft een showroom in Alphen a/d Rijn. Hier kunt u ons aanbod bekijken. Indien u producten van de webshop wenst te bekijken verzoeken wij u eerst contact op te nemen met Mr Higgins via info@mrhiggins.nl of telefonisch op 0172-475404.

 • Wat zijn de bezorgkosten?
  Voor bezorging binnen Nederland geldt het volgende:
  Bij producten welke via PostNL worden verzonden bedragen de verzendkosten €6,75.
  Grotere producten worden door ons zelf bezorgd of door onze transporteur, dit in verband met schade gevoeligheid en hoge verzendkosten. Artikelen worden binnen Nederland bezorgd voor €25,-.
  Voor verzending buiten Nederland nemen wij contact met u op.

 • Hoe werkt de levering van mijn bestelling?
  Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging van uw bestelling. Na ontvangst van uw betaling bieden wij uw bestelling aan bij de pakketdienst van PostNL. Zij zullen uw bestelling bij u afleveren. Indien uw bestelling door ons of de transporteur bezorgd zal worden nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. Een bestelling onder rembours werkt het zelfde met als enige verschil dat u de betaling contant voldoet aan de chauffeur.

 • Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
  Ja, dit is mogelijk. U kunt uw bestelling afhalen in Alphen a/d Rijn. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@mrhiggins.nl of 0172-475404.

 • Is levering in het buitenland ook mogelijk?
  Wij leveren zowel in Nederland als in België.

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Alle producten op mahoniedecoraties.nl leveren wij uit voorraad. Dit betekent dat de levertijd kort is. Wij streven er naar alle producten binnen 5 werkdagen bij u af te leveren.

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Het annuleren van een bestelling is, zolang de bestelling nog niet is verzonden, gratis.
  Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankopsom aan u terugstorten.

 • Wat moet ik doen als een product beschadigd geleverd wordt?
  Mahoniedecoraties.nl doet er alles aan om uw bestelling in goede orde te verzenden. Mocht uw bestelling onverhoopt toch beschadigd zijn dan kunt u dit melden bij de chauffeur. Indien deze niet meer aanwezig is, stuurt u dan een mail aan info@mrhiggins.nl.

 • Kan ik producten retourneren?
  Uiteraard is dit mogelijk.
  Als klant heeft u recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan echter alleen onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd worden.
  Indien u een product wenst te retourneren verzoeken wij u contant met ons op te nemen via info@mrhiggins.nl, vermeld bij correspondentie altijd factuurnummer en uw naam.
  Let op: verzendkosten worden NIET gerestitueerd en kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant.

 • Wat gebeurd er met mijn ingevulde persoonsgegevens?
  Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het correct afhandelen van uw bestelling. Persoonsgegevens worden niet opgeslagen of doorverkocht aan derden.

 • Zijn de mahonie decoraties en meubelen ook in andere kleuren leverbaar?
  Ja, dat is mogelijk. Met deze vraag kunt u contact opnemen met Mr Higgins via info@mrhiggins.nl. Mr Higgins levert mahonie meubelen in 12 verschillende beitskleuren en 16 dekkende verf kleuren. Houdt u wel rekening met enige levertijd. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mrhiggins.nl

 • Zijn de mahonie decoraties en meubelen ook leverbaar in afwijkende maten?
  Ja, dat is mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met Mr Higgins (info@mrhiggins.nl).
  Bij Mr Higgins kunt u terecht voor al uw wensen ten aanzien van (maatwerk) mahonie meubelen. Houdt u bij maatwerk rekening met enige levertijd.

 • Ik heb eerder een product op de site gezien maar kan het nu niet meer vinden?
  Dit kan kloppen. Ons aanbod mahonie decoraties en meubelen wisselt sterk. Wij plaatsen alleen producten op de site welke uit voorraad leverbaar zijn. U kunt contact met ons opnemen via info@mrhiggins.nl. Producten welke nu niet voorradig zijn kunnen op bestelling worden geleverd.

 • Andere vragen?
  U kunt contact opnemen met info@mrhiggins.nl of bel 0172-475404