Let op: onze webshop is verhuist. Ons actuele aanbod is vanaf nu te vinden op http://www.mrhiggins.nl/shop/

Betalen


IDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wenst te betalen. Nadat de bestelling is afgerond verschijnt er een nieuw venster waar u wordt doorverwezen naar de website van iDEAL voor online betalingen.

Rembours / betaling bij levering:
Dit houdt in dat u afrekent bij de chauffeur bij levering van uw bestelling. Betaling aan de chauffeur kan alleen contant, de chauffeur heeft geen mobiel pinapparaat. Na betaling ontvangt u van de chauffeur een bewijs van betaling.

Vooruitbetaling:
Vooruitbetaling wil zeggen dat nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een email van ons met een factuurnuimmer. Dit factuurnummer in combinatie met uw achternaam gebruikt u als kenmerk bij het overboeken van het totaalbedrag van uw bestelling naar onze rekening (rekeningnummer 30.16.15.950 ter name van Mr Higgins te Alphen a/d Rijn). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling bevestigd door middel van een email en wordt uw bestelling verwerkt.

Voor bestelling naar het buitenland (België) heeft u de volgende gegevens nodig:

IBAN Nr : NL15 RABO 030.1615.950
BIC Nr : RABO NL 2U

Let op: Indien wij de betaling niet binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling hebben ontvangen annuleren wij de bestelling.

Mahoniedecoraties.nl behoud het recht om een bestelling te annuleren indien wij de betaling niet kunnen verifiëren.